Scrum alliance trainingen

Certified Agile Leadership Essentials

1 daagse training om de fundamenten van agile leiderschap te begrijpen.

Beginner

1 dag

vanaf 795,-

Leiders streven er naar om op de hoogte te blijven van snel veranderende behoeften. Het vermogen om snel te reageren en zich snel aan te passen wordt steeds belangrijker.

Het doel van deze 1 daagse training is om de fundamenten van agile leiderschap te begrijpen. Leer hoe een agile leider denkt, focust en zich gedraagt. Ontdek met deze training jouw leertraject tot succesvol agile leider.

Meer informatie

Word bewust en bekend met de fundamenten van agile leiderschap.

Het doel van deze training is om bewust en bekend te worden met de fundamenten van agile leiderschap.

Je onderzoekt de manier waarop agile leiders denken, focussen en zich gedragen. Hierdoor ben je in staat om jouw leerpad te beginnen om als agile leider binnen de organisatie actief te zijn.

Organisaties streven er tegenwoordig naar om op de hoogte te blijven van snel veranderende zakelijke behoeften. Het wordt steeds duidelijker dat de noodzaak om snel te reageren en aan te passen op omgeving en markt van levensbelang is voor een onderneming.

Agile leiders zijn nodig om hun organisaties te helpen gedijen in een vluchtige, onzekere, complexe en dubbelzinnige (volatile, uncertain, complex, and ambiguous, VUCA) wereld.

Het model voor CAL-Essentials is flexibel, waardoor jij in staat bent om te kiezen hoe je het programma kan uitvoeren op een manier die de meeste impact heeft. Zo kun je los één dag de essentie leren, dit later uitbreiden met Teams of Organization of in één keer alle drie de modules volgen. Combineer een Essentials training met in ieder geval een Teams of Organizations om door te kunnen gaan voor een CAL-II training.

Certified Agile Leadership Essentials

Inhouse training of andere datum aanvragen

Boek een online training

Maak gebruik van STAP en krijg €1000,- kortingSTAP-budget

Alle trainingen van Epic Agility komen in aanmerking voor €1000,- STAP-budget vanuit de Nederlandse overheid. Dit is een budget om jouw ontwikkeling te stimuleren en je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Iedere Nederlandse burger kan hier eenvoudig aanspraak op maken, maar let wel op=op. Iedere twee maanden komt er nieuw budget beschikbaar.

Start je ontwikkeling vandaag!

Begrijp waarom nieuwe denkwijzen en benaderingen nodig zijn voor een steeds complexere, onvoorspelbare en vluchtige wereld.

Na het volgen van deze 1-daagse training heb jij een nieuwe stap gemaakt om jouw rol als Agile leider te intensiveren. Na afloop van de training  ontvang je een hoog aangeschreven certificaat van de grootste en meest vooraanstaande Scrum organisatie ter wereld: Scrum Alliance.

De training

Dit is wat jij leert

 • Uitdagingen in deze vluchtige, onzekere, complexe en dubbelzinnige wereld (volatile, uncertain, complex, and ambiguous, VUCA)
 • Complexiteit en onzekerheid
 • Management trends
 • De voordelen van Agile Leadership
 • Organisatie transformatie

De inhoud

Zo krijgen we het voor elkaar

Vanzelfsprekend is de invulling van de training ook ‘Agile’. Op basis van jouw leerwensen en doelen ontstaat er een Training Backlog voor alle deelnemers. Gedurende de training stemmen wij af of de leerwensen voldoende behandeld zijn. Tijdens de training is er voldoende ruimte om in te gaan op jouw uitdagingen uit de praktijk. Interactie staat dus centraal! Op naar de juiste cultuurverandering binnen een Agile transitie!

Je ontwikkelt tijdens deze training minimaal de volgende skills:

 • Growth Mindset
 • Incorporeren van feedback
 • Respectvolle betrokkenheid en conversaties
 • Betrokkenheid zonder micromanagement
 • Zelfbewustzijn, situationeel en sociaal bewustzijn
 • Mindset shift naar agile aanpak
 • Gestructureerde leiderschap ontwikkeling aanpak
 • Leiderschap interactie en cultuur

Kiezen voor 

Epic Agility als opleider

Z

9,3 als cijfer voor de gemiddelde training waardering

We trainen met plezier en passie

Z

Meer dan 20 verschillende Agile trainingen

We zijn gecertificeerd door Scrum Alliance, Scaled Agile en ICAgile. 

Z

300+ Agile trainingen gegeven

Zowel custom in-house trainingen als op onze locatie in hartje Amsterdam

Z

`Impact op meer dan 5000+ medewerkers en leiders

Begeleiding van complete Agile Transities, tot individuele coaching

Hoe verloopt de certificering?

Hoe verloopt de certificering?

Na het volgen van de training wil je natuurlijk direct je CAL certifica(a)t(en) halen! Maar hoe gaat dit nu precies in zijn werk?

CAL Certificering
Je deelname aan de CAL training is voldoende om het certificaat te bemachtigen. En niet zomaar een certificaat! Je ontvangt een hoog aangeschreven certificaat van de grootste en meest vooraanstaande Scrum organisatie; Scrum Alliance.

Vanuit de Scrum Alliance ontvang je een email waarin duidelijk staat uitgelegd wat je moet doen om het certificaat te koppelen aan jouw persoonlijke Scrum Alliance account. Dit spreekt helemaal voor zich.

Gefeliciteerd! Je mag jezelf gecertificeerd Agile Leader noemen!

Het ontwikkelpad van Certified Agile Leadership Essentials

FAQ

Veelgestelde vragen en het traject

Waar vinden de trainingen plaats?

Momenteel zijn al onze trainingen op onze training locatie in Amsterdam Centrum. We beschikken over een ruime locatie waar we alle maatregelen kunnen nemen voor een optimale en veilige training. Wil je toch liever online trainen dan kan dit ook, neem dan contact met ons op.

Wat is het verschil tussen Scrum Alliance & Scrum.org

Je bent van plan als Scrum Master of Product Owner aan de gang te gaan, of misschien ben je al lang als Scrum Master of Product Owner actief en heb je inmiddels al behoorlijk wat ervaring opgedaan. Je ziet door de bomen het certificeringsbos niet meer? Heb je jezelf weleens afgevraagd of je een certificering zou willen halen? Waarom zou je dat eigenlijk doen? Daarnaast krijgen wij ook vaak de vraag; wat is eigenlijk je groei- of carrière-pad in deze rollen? Lees in onze blog een uitgebreid artikel

 

Schrijf je in voor de volgende training

Inhouse training of andere datum aanvragen