Scrum alliance trainingen

Certified Agile Leadership Organization

1 daagse training om je te helpen ontwikkelen tot een leider die weet hoe je een organisatie kunt helpen om zich voortdurend te verbeteren.

Medior

1 dag

vanaf 795,-

Leiders worden tegenwoordig steeds meer veranderaars en facilitator voor de organisatie, cultuur en de werknemers. In deze training leer je wat er voor nodig is om in een organisatie een cultuur en omgeving te ontwikkelen waar gestreefd wordt naar zelforganisatie. Een traject van uitproberen en behouden wat goed werkt en vooral van plezier en energie als de hele organisatie vooruitgang boekt.

Het doel van deze 1-daagse training is om jou te helpen ontwikkelen tot een leider die weet hoe je een organisatie kunt helpen om zich voortdurend te verbeteren. Rust jezelf uit met kennis en vaardigheden die jij nodig hebt om jouw organisatie flexibel te leiden.

Meer informatie

Leer hoe je verandering en een transitie moet leiden en managen.

Is het jouw uitdaging om binnen een Agile transitie focus te leggen op mensen en mindset? Heb jij als belangrijkste doel om de cultuurverandering teweeg te brengen? Dan is onze Certified Agile Leadership training iets voor jou. Deze certificering geeft je namelijk de tools om een verandering binnen de organisatie in gang te zetten en te besturen.

Eén van de uitdagingen van het senior management is vaak hoe zij moeten omgaan met interne weerstand bij een Agile transitie. Hoe overwin je deze weerstand en zorg je ervoor dat de mensen gemotiveerd, met vertrouwen en energie deelnemen aan de transitie? Onze certified training geeft je alle tools en inzichten om van een Agile practitioner door te groeien naar een Agile leader. Het geeft je het juiste gereedschap om het senior management te kunnen overtuigen van de waarde van een Agile transformatie.

Certified Agile Leadership Organization

Inhouse training of andere datum aanvragen

Boek een online training

Maak gebruik van STAP en krijg €1000,- kortingSTAP-budget

Alle trainingen van Epic Agility komen in aanmerking voor €1000,- STAP-budget vanuit de Nederlandse overheid. Dit is een budget om jouw ontwikkeling te stimuleren en je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Iedere Nederlandse burger kan hier eenvoudig aanspraak op maken, maar let wel op=op. Iedere twee maanden komt er nieuw budget beschikbaar.

Start je ontwikkeling vandaag!

Begrijp waarom nieuwe denkwijzen en benaderingen nodig zijn voor een steeds complexere, onvoorspelbare en vluchtige wereld.

Na het volgen van deze 1-daagse training heb jij een nieuwe stap gemaakt om jouw rol als Agile leider te intensiveren. Na afloop van de training  ontvang je een hoog aangeschreven certificaat van de grootste en meest vooraanstaande Scrum organisatie ter wereld: Scrum Alliance.

De training

Dit is wat jij leert

  • Het belang van leiderschap en cultuur in het mogelijk maken van wendbaarheid
  • De relatie tussen cultuur en leiderschap, mentaliteit en gedrag
  • Wat verstaan we onder “waarde” en hoe wordt dit beïnvloed door agility
  • Hoe cultuur en waarde met elkaar in verband staan en het effect op de resultaten van de organisatie
  • Beleid en structuur kenmerken van organisaties en de effecten op de cultuur

De inhoud

Zo krijgen we het voor elkaar

Vanzelfsprekend is de invulling van de training ook ‘Agile’. Op basis van jouw leerwensen en doelen ontstaat er een Training Backlog voor alle deelnemers. Gedurende de training stemmen wij af of de leerwensen voldoende behandeld zijn. Tijdens de training is er voldoende ruimte om in te gaan op jouw uitdagingen uit de praktijk. Interactie staat dus centraal! Op naar de juiste cultuurverandering binnen een Agile transitie!

Je ontwikkelt tijdens deze training minimaal de volgende skills:

  • Waardestroom creëren in een organisatiesysteem
  • Organisatie structuren en patronen voor het schalen van agile
  • Bestuursbeleid en hun invloed op cultuur en het creëren van waarde
  • Begrijpen en veranderen van cultuur binnen een organisatie

Kiezen voor 

Epic Agility als opleider

Z

9,3 als cijfer voor de gemiddelde training waardering

We trainen met plezier en passie

Z

Meer dan 20 verschillende Agile trainingen

We zijn gecertificeerd door Scrum Alliance, Scaled Agile en ICAgile. 

Z

300+ Agile trainingen gegeven

Zowel custom in-house trainingen als op onze locatie in hartje Amsterdam

Z

`Impact op meer dan 5000+ medewerkers en leiders

Begeleiding van complete Agile Transities, tot individuele coaching

Hoe verloopt de certificering?

Hoe verloopt de certificering?

Na het volgen van de training wil je natuurlijk direct je CAL certifica(a)t(en) halen! Maar hoe gaat dit nu precies in zijn werk?

CAL Certificering
Je deelname aan de CAL training is voldoende om het certificaat te bemachtigen. En niet zomaar een certificaat! Je ontvangt een hoog aangeschreven certificaat van de grootste en meest vooraanstaande Scrum organisatie; Scrum Alliance.

Vanuit de Scrum Alliance ontvang je een email waarin duidelijk staat uitgelegd wat je moet doen om het certificaat te koppelen aan jouw persoonlijke Scrum Alliance account. Dit spreekt helemaal voor zich.

Gefeliciteerd! Je mag jezelf gecertificeerd Agile Leader noemen!

Het ontwikkelpad van Certified Agile Leadership Organization

FAQ

Veelgestelde vragen en het traject

Waar vinden de trainingen plaats?

Momenteel zijn al onze trainingen op onze training locatie in Amsterdam Centrum. We beschikken over een ruime locatie waar we alle maatregelen kunnen nemen voor een optimale en veilige training. Wil je toch liever online trainen dan kan dit ook, neem dan contact met ons op.

Wat is het verschil tussen Scrum Alliance & Scrum.org

Je bent van plan als Scrum Master of Product Owner aan de gang te gaan, of misschien ben je al lang als Scrum Master of Product Owner actief en heb je inmiddels al behoorlijk wat ervaring opgedaan. Je ziet door de bomen het certificeringsbos niet meer? Heb je jezelf weleens afgevraagd of je een certificering zou willen halen? Waarom zou je dat eigenlijk doen? Daarnaast krijgen wij ook vaak de vraag; wat is eigenlijk je groei- of carrière-pad in deze rollen? Lees in onze blog een uitgebreid artikel

 

Schrijf je in voor de volgende training

Inhouse training of andere datum aanvragen