Scrum alliance trainingen

Certified Agile Leadership Teams

1 daagse training om bewustzijn te creëren over de veranderende dynamiek in een veranderlijke werkende wereld

Medior

1 dag

vanaf 795,-

Agile teams hebben een alternatief nodig voor de traditionele leiderschapsbenaderingen om in de onzekere en complexe wereld waarde toe te voegen. In deze training leer je hoe je een omgeving kunt creëren waarin het veilig is om te falen. Hoe je een cultuur van transparantie, onderzoek en aanpassing kunt ontwikkelen om experimenteren en continu leren, binnen je teams, mogelijk te maken.

Het doel van deze 1 daagse training is om bewustzijn te creëren over de veranderende dynamiek in een veranderlijke werkende wereld. Je leert skills om jezelf en teamleden te ontwikkelen tot een zelfsturend team.

Meer informatie

Leer skills om jezelf en teamleden te ontwikkelen tot een zelfsturend team.

Het doel van deze training is om jouw bewustzijn als Agile leider te vergroten over hoe je kunt acteren in de veranderende dynamiek in de huidige wereld. Je ontvangt tools en praktische voorbeelden die nodig zijn om jouw team(s) effectief te leiden.

Agile teams hebben een alternatief nodig voor de traditionele leiderschapsbenaderingen uit het verleden om betere resultaten te bereiken en te gedijen in deze VUCA-wereld (VUCA = volatile, uncertain, complex, and ambiguous, zoals geleerd in de CAL-Essentials module).

Als leider leer je hoe jij een veilige omgeving kunt creëren en een cultuur van transparantie, onderzoek en aanpassing bevordert om experimenten en continuïteit mogelijk te maken binnen je team(s). Je begrijpt waarom nieuwe denkwijzen en benaderingen nodig zijn voor een steeds complexere, onvoorspelbare en vluchtige wereld.

Het programma voor CAL is flexibel, waardoor jij kunt kiezen hoe je het programma doorloopt op een manier die de meeste impact heeft. Zo kun je los één dag over Teams leren, dit later uitbreiden met Essentials of Organization of in één keer alle drie de modules volgen. Combineer een Teams training met in ieder geval een Essentials training om door te kunnen gaan voor een CAL-II training.

Certified Agile Leadership Teams

Inhouse training of andere datum aanvragen

Boek een online training

Maak gebruik van STAP en krijg €1000,- kortingSTAP-budget

Alle trainingen van Epic Agility komen in aanmerking voor €1000,- STAP-budget vanuit de Nederlandse overheid. Dit is een budget om jouw ontwikkeling te stimuleren en je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Iedere Nederlandse burger kan hier eenvoudig aanspraak op maken, maar let wel op=op. Iedere twee maanden komt er nieuw budget beschikbaar.

Start je ontwikkeling vandaag!

Na het volgen van deze 1-daagse training heb jij een nieuwe stap gemaakt om jouw impact als Agile leider te vergroten. Na afloop van de training ontvang je een hoog aangeschreven certificaat van de grootste en meest vooraanstaande Scrum organisatie ter wereld: Scrum Alliance.

De training

Dit is wat jij leert

 • Het leiden van een high performing team
 • Medewerker betrokkenheid en resultaat
 • Dienend leiderschap en het versterken van teams
 • Een cultuur van verantwoordelijkheid
 • Ken je team en de teamspelers
 • Wordt een high-performing team en overwin uitdagingen
 • Meerdere teams en de uitdagingen van schalen

De inhoud

Zo krijgen we het voor elkaar

Vanzelfsprekend is de invulling van de training ook ‘Agile’. Op basis van de leerwensen en doelen van de deelnemers ontstaat er een Training Backlog. Gedurende de training stemmen wij af of de leerwensen voldoende behandeld zijn. Tijdens de training is er voldoende ruimte om in te gaan op jouw uitdagingen uit de praktijk. Interactie staat dus centraal!

Je ontwikkelt tijdens deze training minimaal de volgende skills:

 • Nieuwe manieren om een team te leiden in de steeds complexere en onvoorspelbare wereld
 • Cross-functionele teams en gedeelde kennis
 • Organisatiecultuur en de effectiviteit en impact
 • Hoe jij als leider een cultuur kan bevorderen waarin transparantie hoog in het vaandel staat

Kiezen voor 

Epic Agility als opleider

Z

9,3 als cijfer voor de gemiddelde training waardering

We trainen met plezier en passie

Z

Meer dan 20 verschillende Agile trainingen

We zijn gecertificeerd door Scrum Alliance, Scaled Agile en ICAgile. 

Z

300+ Agile trainingen gegeven

Zowel custom in-house trainingen als op onze locatie in hartje Amsterdam

Z

`Impact op meer dan 5000+ medewerkers en leiders

Begeleiding van complete Agile Transities, tot individuele coaching

Hoe verloopt de certificering?

Hoe verloopt de certificering?

Na het volgen van de training wil je natuurlijk direct je CAL certifica(a)t(en) halen! Maar hoe gaat dit nu precies in zijn werk?

CAL Certificering
Je deelname aan de CAL training is voldoende om het certificaat te bemachtigen. En niet zomaar een certificaat! Je ontvangt  een hoog aangeschreven certificaat van de grootste en meest vooraanstaande Scrum organisatie; Scrum Alliance.

Vanuit de Scrum Alliance ontvang je een email waarin duidelijk staat uitgelegd wat je moet doen om het certificaat te koppelen aan jouw persoonlijke Scrum Alliance account. Dit spreekt helemaal voor zich.

Gefeliciteerd! Je mag jezelf gecertificeerd Agile Leader noemen!

Het ontwikkelpad van Certified Agile Leadership Teams

FAQ

Veelgestelde vragen en het traject

Waar vinden de trainingen plaats?

Momenteel zijn al onze trainingen op onze training locatie in Amsterdam Centrum. We beschikken over een ruime locatie waar we alle maatregelen kunnen nemen voor een optimale en veilige training. Wil je toch liever online trainen dan kan dit ook, neem dan contact met ons op.

Wat is het verschil tussen Scrum Alliance & Scrum.org

Je bent van plan als Scrum Master of Product Owner aan de gang te gaan, of misschien ben je al lang als Scrum Master of Product Owner actief en heb je inmiddels al behoorlijk wat ervaring opgedaan. Je ziet door de bomen het certificeringsbos niet meer? Heb je jezelf weleens afgevraagd of je een certificering zou willen halen? Waarom zou je dat eigenlijk doen? Daarnaast krijgen wij ook vaak de vraag; wat is eigenlijk je groei- of carrière-pad in deze rollen? Lees in onze blog een uitgebreid artikel

 

Schrijf je in voor de volgende training

Inhouse training of andere datum aanvragen