Scrum alliance trainingen

Certified Scrum Product Owner® | CSPO

Leer in twee dagen hoe je als zelfstandig Product Owner aan de slag kunt gaan. Inclusief certificering!

Beginner

2 dagen

vanaf 1195,-

De Product Owner heeft een heldere product visie en kan deze omzetten in een Backlog voor zijn product en team. Hierdoor zorgt hij ervoor dat de meest waardevolle items snel worden opgeleverd. Hij weet hoe hij ‘refinement’ en andere tools gebruikt om een overzichtelijke en geprioriteerde Backlog of Story Map te maken. In samenwerking met zijn team en stakeholders creëert hij zo een zo waardevol mogelijk product. Maar hoe doe je dit?

Meer informatie

Hoe creëer je met een team en stakeholders een waardevol product?

Terwijl de ScrumMaster het Scrum-team helpt samen te werken om Scrum te leren en te implementeren, creëer je als CSPO de productvisie, orden je de Product Backlog en zorg je ervoor dat de best mogelijke klus wordt gedaan om de stakeholders te.

Als Certified Scrum Product Owner breid je jouw carrièremogelijkheden uit in alle bedrijfstakken door flexibele werkwijzen toe te passen. Je maximaliseert de waarde van het werk van je team en de resulterende producten. Je leert de basis van Scrum en de reikwijdte van de rol van Product Owner. Werk samen met een wereldwijde gemeenschap van agile beoefenaars die zich inzetten voor continue verbetering. CSPO is het begin van jouw agile reis naar Certified Scrum Professional®-Product Owner (CSP-PO)

Certified Scrum Product Owner® | CSPO

Inhouse training of andere datum aanvragen

Boek een online training

Maak gebruik van STAP en krijg €1000,- kortingSTAP-budget

Alle trainingen van Epic Agility komen in aanmerking voor €1000,- STAP-budget vanuit de Nederlandse overheid. Dit is een budget om jouw ontwikkeling te stimuleren en je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Iedere Nederlandse burger kan hier eenvoudig aanspraak op maken, maar let wel op=op. Iedere twee maanden komt er nieuw budget beschikbaar.

Start je ontwikkeling vandaag!

Na het volgen van deze 2-daagse training kun je als Product Owner aan de slag met het ontwikkelen van een product op basis van een Product Backlog. Deze training is ook geschikt voor  de Product Owner rol buiten IT-teams, bijvoorbeeld voor Scrum teams op een marketing, HR of sales afdeling. Na deelname ontvang je een hoog aangeschreven certificaat van de grootste en meest vooraanstaande Scrum organisatie; Scrum Alliance.

De training

Dit is wat jij leert

  • Wat is een Agile mindset
  • De Scrum rollen en verantwoordelijkheden
  • Stakeholder management
  • User story mapping en het schrijven van user stories
  • Van een story map naar een Product Backlog
  • Prioriteren van Product Backlog
  • Backlog refinement met de stakeholders en het team
  • Product Backlog items inschatten met het team
  • Oplever planning en Reviews
  • Omgaan met praktijk uitdagingen als Scrum Product Owner

De inhoud

Zo krijgen we het voor elkaar

Vanzelfsprekend is de invulling van de training ook ‘Agile’. Op basis van de verschillende leerwensen en doelen ontstaat er een Training Backlog voor alle deelnemers. Gedurende de training stemmen wij af of de leerwensen voldoende behandeld zijn. Tijdens de training is er voldoende ruimte om in te gaan op jouw uitdagingen uit de praktijk. Interactie staat dus centraal! Nog niet duidelijk of deze certificering wat voor jou is? Neem hier een kijkje!

Kiezen voor 

Epic Agility als opleider

Z

9,3 als cijfer voor de gemiddelde training waardering

We trainen met plezier en passie

Z

Meer dan 20 verschillende Agile trainingen

We zijn gecertificeerd door Scrum Alliance, Scaled Agile en ICAgile. 

Z

300+ Agile trainingen gegeven

Zowel custom in-house trainingen als op onze locatie in hartje Amsterdam

Z

`Impact op meer dan 5000+ medewerkers en leiders

Begeleiding van complete Agile Transities, tot individuele coaching

Hoe verloopt de certificering?

Na het volgen van de training wil je natuurlijk direct je CSPO certificaat halen! Maar hoe gaat dit nu precies in zijn werk?

CSPO Certificering
Je deelname aan de CSPO training is voldoende om het certificaat te bemachtigen. En niet zomaar een certificaat! Je ontvangt  een hoog aangeschreven certificaat van de grootste en meest vooraanstaande Scrum organisatie; Scrum Alliance.

Na de training ontvang je twee e-mails:
Vanuit Epic Agility ontvang je de slides die we hebben gebruikt tijdens de training. Altijd handig om in de toekomst nog even terug te kijken.

Vanuit de Scrum Alliance ontvang je een email waarin duidelijk staat uitgelegd wat je moet doen om het certificaat te koppelen aan jouw persoonlijke Scrum Alliance account. Dit spreekt helemaal voor zich.

Gefeliciteerd! Je mag jezelf gecertificeerd Product Owner noemen!

Het groeipad na de CSPO

Met het CSPO certificaat op zak, is er altijd de mogelijkheid om door te groeien in je rol als Product Owner. Zie hieronder de mogelijkheden! Elke dag een beetje beter!

Het ontwikkelpad van Certified Scrum Product Owner® | CSPO

FAQ

Veelgestelde vragen en het traject

Waar vinden de trainingen plaats?

Momenteel zijn al onze trainingen op onze training locatie in Amsterdam Centrum. We beschikken over een ruime locatie waar we alle maatregelen kunnen nemen voor een optimale en veilige training. Wil je toch liever online trainen dan kan dit ook, neem dan contact met ons op.

Wat is het verschil tussen Scrum Alliance & Scrum.org

Je bent van plan als Scrum Master of Product Owner aan de gang te gaan, of misschien ben je al lang als Scrum Master of Product Owner actief en heb je inmiddels al behoorlijk wat ervaring opgedaan. Je ziet door de bomen het certificeringsbos niet meer? Heb je jezelf weleens afgevraagd of je een certificering zou willen halen? Waarom zou je dat eigenlijk doen? Daarnaast krijgen wij ook vaak de vraag; wat is eigenlijk je groei- of carrière-pad in deze rollen? Lees in onze blog een uitgebreid artikel

 

Schrijf je in voor de volgende training

Inhouse training of andere datum aanvragen