Crucial Conversations®

voor meesterschap in dialoog
Na deze training kun je de verkorte versie van 1 dag van “Crucial Conversations voor aanspreken op verantwoordelijkheid” volgen. Daarmee maak je jouw set aan Crucial Skills compleet.

Plan gesprek met een expert

Bel mij terug

Lengte van de training

  • Klassikaal: 2 dagen of 4 dagdelen
  • Online: 4 sessies van 3 uur
  • Beschikbaar in Bekijk deze training in het nl Bekijk deze training in het de Bekijk deze training in het uk en 14 andere talen

Bijzonderheden

  • Internationale awards
  • Direct toepasbaar
  • Wetenschappelijk onderbouwd
  • Trainer Certificatie programma

Tarief

  • Individueel: € 995 ex. Btw
  • In-company: voordeliger vanaf 10 deelnemers

De visie van Crucial Conversations®

Crucial Conversations zijn gesprekken waarbij de belangen groot zijn, de meningen uiteenlopen en de emoties verhit kunnen raken. In deze situaties zijn we vaak niet op ons best en vertonen we vaak vlucht- en/of vechtgedrag. Crucial Conversations leert je een gestructureerde aanpak met 9 vaardigheden om gezamenlijk sterker uit deze moeilijke gesprekken te komen. Belangrijke thema’s zijn loskomen van vooroordelen, psychologische veiligheid, gezamenlijk belang, respect, vertrouwen, openheid, eerlijkheid en hoe je dit met de juiste communicatie kunt overbrengen.

De standaard in effectieve communicatie

Meer dan 30 jaar sociaal wetenschappelijk onderzoek vormt de basis voor de krachtige 9 vaardigheden van de tweedaagse training Crucial Conversations. Het praktische model vormt daardoor de standaard in effectieve communicatie effectieve communicatieen is de maatstaf voor high performance van individuen, teams en organisaties.

Voor wie is 'Crucial Conversations®' geschikt?

De training is geschikt voor iedereen die de communicatie onder moeilijke omstandigheden wil verbeteren. De training is uitermate nuttig voor veel beroepen, zowel leidinggevenden als professionals. Iedereen die met anderen samenwerkt zal ervaren dat de 9 vaardigheden van Crucial Conversations een groot effect hebben op de kwaliteit van de resultaten en relaties.

Meer over de training

Een investering in jezelf en in je carrière

In onze dagelijkse interacties met anderen voeren we allerlei gesprekken. De meeste van deze gesprekken zijn relatief eenvoudig en verlopen zonder problemen. Maar er zijn ook gesprekken die cruciaal zijn voor ons succes, zowel in ons persoonlijke als professionele leven. Dit zijn gesprekken die emotioneel geladen zijn, waarin de belangen hoog zijn en de meningen uiteenlopen.

Een voorbeeld van een cruciaal gesprek is een gesprek met je manager over salarisverhoging. Een ander voorbeeld is een gesprek met een collega over een conflict dat jullie hebben. In deze gesprekken is het belangrijk om je communicatievaardigheden te gebruiken om tot een positieve uitkomst te komen.

De training Crucial Conversations: meesterschap in dialoog leert je hoe je deze cruciale gesprekken effectief kunt voeren. De training is gebaseerd op een model van negen vaardigheden die je helpen om open, eerlijk en respectvol te communiceren in moeilijke situaties.

Crucial Conversations®

Incompany training of andere datum aanvragen

Trainingen gegeven

Training waardering

Medewerkers gecoached

Start je ontwikkeling vandaag!

Hoe is de training opgebouwd?

De training leert je 9 krachtige vaardigheden om vanuit onenigheden te komen tot betere resultaten en relaties.

1. Loskomen

Identificeer problemen die bijdragen aan magere resultaten en moeizame relaties.

2. Beheers mijn verhalen

Bewaar de kalmte als je defensief wordt of boosheid voelt opkomen en ga na welke verhalen je jezelf hierover mogelijk vertelt.

3. Start vanuit je hart

Wees duidelijk naar jezelf en anderen, over wat je echt wilt.

4. Vertel mijn route

Begin het gesprek op een eerlijke en respectvolle manier.

5. Maak het veilig

Creëer psychologische veiligheid, zodat je met iedereen over ongeveer alles kunt spreken.

6. Leer te kijken

Let op de waarschuwingssignalen die aangeven dat dialoog in gevaar is.

7. Zoek een gezamenlijk doel

Vind het gezamenlijk belang, zelfs als dat onmogelijk lijkt.

8. Onderzoek hun route

Luister en reageer effectief op de inzichten van anderen.

9. Actie en resultaat

Zet de Crucial Conversation om in acties die leiden tot betere resultaten en relaties.

Preview van de training

Bekijk de video om meer te weten te komen over de vaardigheden en uitvoeringsmogelijkheden.

Uitvoeringsmogelijkheden

De training wordt zowel klassikaal als virtueel gegeven. Onze virtuele methode is zeer interactief met dezelfde hoogwaardige leereffecten. De training vormt het hart van de complete leerervaring met een uitgebreid voor- en natraject. Er is een open programma waar individuele deelnemers op kunnen inschrijven. Daarnaast kan de training ook in-company worden ingezet voor specifieke teams, maar ook als onderdeel binnen bestaande programma’s voor de gehele organisatie. In het laatste geval kan het certificeren van interne trainers een goede optie zijn.

Welke impact heeft betere dialoog op jouw organisatie?

PRODUCTIVITEIT

Sprint rapporteerde een verbetering van 93% in productiviteitsdoelstellingen.

BETROKKENHEID

Rocky Mountain Equipment verminderde het personeelsverloop van 30% naar 16%.

VEILIGHEID

Pride International verminderde veiligheidsincidenten met 55% in één jaar tijd.

KOSTEN

AT&T verlaagde de factureringskosten met 30% en Sprint verlaagde de kosten voor klantenservice met $ 20 miljoen per jaar.

TEAMWORK

Werknemers bij MaineGeneral Health zijn tot 16% meer bereid om hun mening te geven en problemen met collega’s op te lossen na de training.

TEVREDENHEID

San Antonio School District zag een daling van 50% van interne klachten en persoonlijke problemen die voorheen het administratieve systeem liet overbelasten.

Word gecertificeerd trainer

Crucial Conversations heeft een uniek Train-de-Trainer concept. Met een extra training van 2 dagen word je door één van onze Master Trainers gecertificeerd om jouw eigen collega’s de 9 krachtige vaardigheden van Crucial Conversations bij te brengen. Met dit concept bespaar je niet alleen kosten, maar open je de deur voor de gehele organisatie om dé standaard van effectieve communicatie te adopteren. Zo creëer je een gezonde bedrijfscultuur met betere resultaten en relaties. Word ook lid van onze trainer community en blijf jezelf ontwikkelen samen met vakgenoten.

Ontdek de Crucial Conversations® voor meesterschap in dialoog training

BROCHURE DOWNLOADEN

Stap in de wereld van Crucial Conversations. Ontdek hoe de hoogwaardige vaardigheden jou en je team naar het volgende niveau brengen.

BEKIJK EEN WEBINAR

Bekijk onze live webinars on-demand terug. Master trainer Willeke Kremer neemt je mee in de krachtige vaardigheden van de training.

ERVAAR EEN SNEAK PREVIEW

Maak online kennis met het trainingsconcept. Tijdens een Live Sneak Preview van de training ga je actief aan de slag om kennis te maken met enkele vaardigheden uit de training.

TEST JOUW STIJL ONDER STRESS

Hoe goed ken jij jezelf? Een goede manier om je zelfinzicht te vergroten is om jouw Stijl Onder Stress te verkennen. Hoe reageer jij wanneer een gesprek echt moeilijk is?

STEL EEN VRAAG

Als je een vraag hebt over de training, stel ze gerust aan onze experts. Zij helpen je graag met het ontdekken van Crucial Conversations!

OPEN TRAINING

Ervaar de krachtige Crucial Conversations training. Schrijf je in voor één van onze open trainingen via de trainingskalender.

IN-COMPANY TRAINING

Ontwikkel teams met de vaardigheden en inzichten van Crucial Conversations en creëer de cultuur van open dialoog.

Vital Talent

Crucial Conversations®

Vanaf € ,-

INTERNE TRAINERS OPLEIDEN

Met interne trainers komt de verandering krachtig van binnenuit. Zij fungeren als coach en zijn een voorbeeld voor anderen.

BESTEL HET BOEK

Wereldwijd zijn er meer dan 4 miljoen exemplaren verkocht. Bestel het boek en raak overtuigd van Crucial Conversations!

Ervaringen

Wat anderen vonden

Tessa Visser

Product Owner Training | 22 April 2021

Professional and very interactive training. The trainer is very high skilled and we have learned a lot in two days. Everything was very well taken care off, from an elaborate lunch to a nice end of the day with a drink. Would highly recommend to all colleagues and acquaintances.

Arthur de Kanter

Certified Agile Leadership – ETO | 5 April 2021

Ik heb me 3 dagen online ondergedompeld in CAL-ETO. Zeer intensief, bijzonder energiek en ondanks de virtuele ontmoeting super leerzaam en afwisselend. Met een leuke kleine groep, waardoor veel ruimte voor interactie.

Klaar voor Crucial Conversations® in jouw organisatie?

Crucial Conversations is een unieke training die al miljoenen mensen wereldwijd hebben gevolgd. Het is een levensveranderend concept; het is life-science. Ontdek wat deze training jou en je organisatie kan bieden. Laten we vrijblijvend kennismaken, stuur ons gerust een bericht met je vraag. We helpen je altijd graag.

Schrijf je in voor de volgende training

Incompany training of andere datum aanvragen