Workshops

Leiderschaps ontwikkeling met paarden

Het paard als spiegel van jouw leiderschap.

Medior

4 uur

vanaf 995,-

Het paard zorgt voor verdieping en intensivering van jouw ontwikkelproces

Meer informatie

Coachen met een paard: heel effectief!

Zowel in jouw team als bij jezelf, wil je verantwoordelijkheid, initiatief en ondernemerschap stimuleren. Om hier succesvol in te worden moet je kennis en inzicht hebben in ieders drijfveren, terugkerende patronen herkennen en doorbreken en leren waar de ontwikkel kansen liggen. Het paard zorgt ervoor dat de kern meteen naar boven komt, de coach begeleidt dit proces. 

Een unieke kans om effectief stappen te nemen!

Leiderschaps ontwikkeling met paarden

Inhouse training of andere datum aanvragen

Boek een online training

Elke dag een beetje beter met een van onze workshops

Management Drives

Een ijzersterke toevoeging aan het coachen met paarden:

Een Management Drives profiel maakt inzichtelijk wat een team of een persoon motiveert, waardoor gedrag bespreekbaar wordt en valkuilen inzichtelijk gemaakt worden. Hieruit volgt een ontwikkelplan. Deze ontwikkel wens is weer een prachtige inzet voor een coaching sessie met een paard. Een prachtige combinatie!

De workshop

Dit is wat jij leert

In de coaching sessie krijg je handvatten om jouw ontwikkel potentieel te benutten, om ongewenste patronen om te zetten naar effectief gedrag.

De coach begeleid de sessie met diverse oefeningen en werkvormen. Het paard zal zonder oordeel jouw onderliggende intentie spiegelen en ook meteen laten zien als je op de juiste weg zit.

De inhoud

Dit komt er allemaal aan bod

Je kunt paarden coaching op diverse manieren ondergaan. Individueel, in een team, aan de hand van een persoonlijk of team management drive profiel. Het paard biedt een spiegeling op de onderwerpen waar de weerstand of pijn zit en helpt je om letterlijk en figuurlijk de randen van het ongemak te verkennen. Samen staan we in de bak om jouw persoonlijke of team uitdaging verder uit te diepen. Dit doen we aan de hand van (simpele) opdrachten en taken waarbij we de reactie van het paard meenemen in het coaching gesprek wat coach en deelnemer hebben.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Kiezen voor 

Epic Agility als opleider

Z

9,3 als cijfer voor de gemiddelde training waardering

We trainen met plezier en passie

Z

Meer dan 20 verschillende Agile trainingen

We zijn gecertificeerd door Scrum Alliance, Scaled Agile en ICAgile. 

Z

300+ Agile trainingen gegeven

Zowel custom in-house trainingen als op onze locatie in hartje Amsterdam

Z

`Impact op meer dan 5000+ medewerkers en leiders

Begeleiding van complete Agile Transities, tot individuele coaching

FAQ

Veelgestelde vragen en het traject

Waar vinden de trainingen plaats?

Momenteel zijn al onze trainingen op onze training locatie in Amsterdam Centrum. We beschikken over een ruime locatie waar we alle maatregelen kunnen nemen voor een optimale en veilige training. Wil je toch liever online trainen dan kan dit ook, neem dan contact met ons op.

Wat is het verschil tussen Scrum Alliance & Scrum.org

Je bent van plan als Scrum Master of Product Owner aan de gang te gaan, of misschien ben je al lang als Scrum Master of Product Owner actief en heb je inmiddels al behoorlijk wat ervaring opgedaan. Je ziet door de bomen het certificeringsbos niet meer? Heb je jezelf weleens afgevraagd of je een certificering zou willen halen? Waarom zou je dat eigenlijk doen? Daarnaast krijgen wij ook vaak de vraag; wat is eigenlijk je groei- of carrière-pad in deze rollen? Lees in onze blog een uitgebreid artikel

 

Bel mij terug