Workshops

Zakelijk tekenen

Leer met eigen getekende visuals je boodschap effectiever over te brengen

Fysieke Workshop

3 uur

vanaf 250,-

De workshop is geschikt voor iedereen die wil zorgen dat zijn boodschap beter blijft hangen en het werken leuker wil maken. Of je nu kunt tekenen of helemaal niet, executive bent of net begonnen Sketchnoting is voor iedereen!

Meer informatie

Met je eigen sketchnoting bibliotheek schud je zo de vetste notities uit je mouw.

Het zien maakt het mogelijk om het beter te begrijpen en onthouden. Gebruik visuals in je verhalen en je kunt je boodschap effectiever overbrengen. Als je werk en processen visualiseert door middel van tekeningen, begrijp je beter wat er werkelijk aan de hand is. Bovendien inspireert het je tot nieuwe ideeën. Tekenen geeft echt vorm aan je gedachten, het stimuleert creativiteit en het is leuk. En goed om te weten: iedereen kan tekenen, dus durf te tekenen! Lever één duidelijk plaatje dan duizend woorden die beschrijven wat je zou moeten zien.

Zakelijk tekenen

Inhouse training of andere datum aanvragen

Boek een online training

Elke dag een beetje beter met één van onze workshops

De workshop

Dit is wat jij leert

Na het voltooien van de workshop:

  • Kun je zelf aan de slag om tijdens je volgende meeting al schetsen te gebruiken
  • Heb je een eerste opzet voor je eigen afbeelding bibliotheek
  • Ontvang je een stapel templates om je te helpen inspireren
  • Ben je verkocht aan tekenen en wil je nooit meer schrijven

De inhoud

Dit komt er allemaal aan bod

Teken om te verbinden en te communiceren


Mijn naam is Maarten en ik verzorg de Sketchnoting workshop. Als kind tekende ik veel. Toen ik ouder werd, tekende ik niet zo veel meer. Maar zeven jaar geleden kwam ik in aanraking met Sketchnoting en kwam mijn passie voor tekenen weer los. Ik begon gesprekken en ideeën vast te leggen door middel van tekeningen en ik ervoer meteen hoe visuals alles makkelijker maken. Visuals zijn overal en kunnen op onbeperkte manieren worden gebruikt.

Inspireer anderen

Ik ben ook een geaccrediteerde Kanban-trainer. Kanban heeft een reeks gebruiken en de eerste is “Visualiseren”. Het is geen toeval dat je een duidelijk beeld nodig hebt van waar je nu bent voordat je aan een reis begint. Dus waar en wanneer ik kan, inspireer ik anderen om meer visuals te gebruiken om effectiever te communiceren.

Focus op wat er echt toe doet

Visualiseren heeft vele dimensies. Denk er eens over na: je kunt je verhaal, gedachten, lessen, emoties, processen, prestaties, data (stromen), successen, eigenlijk alles visualiseren! Voor mij, wanneer ik beelden kan gebruiken in plaats van woorden, zal ik dat doen. Visuals helpen je om je te concentreren op wat er echt toe doet. Leg de puurheid vast zonder alle afleidende en minder relevante inhoud. Dit is ook hoe ons brein werkt, we registreren alleen de belangrijke dingen!

Neem contact op voor de mogelijkheden

Kiezen voor 

Epic Agility als opleider

Z

9,3 als cijfer voor de gemiddelde training waardering

We trainen met plezier en passie

Z

Meer dan 20 verschillende Agile trainingen

We zijn gecertificeerd door Scrum Alliance, Scaled Agile en ICAgile. 

Z

300+ Agile trainingen gegeven

Zowel custom in-house trainingen als op onze locatie in hartje Amsterdam

Z

`Impact op meer dan 5000+ medewerkers en leiders

Begeleiding van complete Agile Transities, tot individuele coaching

FAQ

Veelgestelde vragen en het traject

Waar vinden de trainingen plaats?

Momenteel zijn al onze trainingen op onze training locatie in Amsterdam Centrum. We beschikken over een ruime locatie waar we alle maatregelen kunnen nemen voor een optimale en veilige training. Wil je toch liever online trainen dan kan dit ook, neem dan contact met ons op.

Wat is het verschil tussen Scrum Alliance & Scrum.org

Je bent van plan als Scrum Master of Product Owner aan de gang te gaan, of misschien ben je al lang als Scrum Master of Product Owner actief en heb je inmiddels al behoorlijk wat ervaring opgedaan. Je ziet door de bomen het certificeringsbos niet meer? Heb je jezelf weleens afgevraagd of je een certificering zou willen halen? Waarom zou je dat eigenlijk doen? Daarnaast krijgen wij ook vaak de vraag; wat is eigenlijk je groei- of carrière-pad in deze rollen? Lees in onze blog een uitgebreid artikel

 

Meld je nu aan voor de Sketchnoting workshop

Inclusief startset van schetsboek, fijne marker, outliner, schaduw marker en kleur marker

Inhouse training of andere datum aanvragen