We trainen door waar het kan en mag

door | nov 30, 2021

UPDATE 30 November

Bij Epic geloven we in Epic training. Een belangrijk onderdeel van onze training is menselijke connectie. Daarom geloven wij in trainingen waar we bij elkaar komen, om die sociale connectie te kunnen maximaliseren. Gelukkig kan en mag dat nog.

Daarom gaan al onze trainingen door en zijn deze fysiek. In onze veilige trainingsruimte. Op locatie trainen doen we uiteraard zorgvuldig. Zo hebben wij één van de beste ventilatiesystemen en ook nog een extra ionisator. De lucht wordt van onderaf ingeblazen en bovenin weer afgezogen. Dit gaat met zo’n snelheid dat het binnenklimaat vergelijkbaar is met de buitenlucht (op basis van CO2 tests). En de ionisator doodt direct alle nog overgebleven bacteriën en virussen. 

Wij kunnen en hoeven niet met QR codes te werken. Wel willen we je met klem oproepen alleen te komen als je gezond bent. Dus of dat bij jou gevaccineerd, genezen, getest of gezond is; we doen graag een beroep op jouw verantwoordelijkheid. In alle gevallen is voor ons zelfs maar een snotneus of (andere lichte) klachten reden om niet naar een training te komen. Je kan de training dan op een later moment alsnog bij ons komen volgen.

Als het echt niet anders kan of mag dan hebben wij voor al onze trainingen een Epic online alternatief!

Mocht je toch vragen, twijfels of andere ideeën hebben; dan komen we graag met je in contact om voor jou een passende oplossing te bespreken

Geschreven door

Jeroen Molenaar