Werken bij

“Diegenen die gek genoeg zijn om te denken dat ze de wereld kunnen veranderen, zijn diegenen die dat ook doen.”

Epic Agility is

Ambitieus Jong Gefocust

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die passen bij onze filosofie en cultuur. Denk je dat jij ons team kan versterken met jouw skills en persoonlijkheid? Neem dan even contact met ons op om te sparren over de mogelijkheden. We kijken uit naar je komst!

Associate

Als zzp’er of bedrijf kun je gebruik maken van ons label en netwerk. We werken samen aan kennisontwikkeling en als de mogelijkheid bestaat, kunnen we elkaar vinden om samen de klantvraag te beantwoorden.

Vaste dienst

Ben je op zoek naar zekerheid, maar wil je ook ondernemen en een uitdaging? Wij bieden je een fulltime dienstverband met een vast salaris. De secundaire voorwaarden zijn hierbij natuurlijk goed geregeld! Denk aan auto, laptop en telefoon.

Samen maken we de werkende wereld iedere dag een beetje beter door het opleiden en leveren van de beste team coaches.

Bij Epic Agility werken we allemaal flexibel, doordat we allemaal tijd- en plaats onafhankelijk zijn. Het gaat niet om waar of wanneer je werkt, zolang jij maar in staat bent om met plezier impact te maken. Fulltime, parttime, anytime, no-time: alle werkvormen zijn bij ons bekend en we kiezen gezamenlijk een passende vorm, welke kan variëren per opdracht of per moment.

Daarnaast moet werken ook een beetje leuk zijn. Zo organiseren wij een jaarlijkse BBQ om te netwerken en kennis te delen. Daarnaast organiseren wij ieder kwartaal een netwerkborrel / meetup om te kijken hoe de huidige opdrachten lopen en te kijken hoe we elkaar mogelijk kunnen helpen / versterken. Dit alles doen wij met klanten, Epicianen & associates.

Voor iedereen bij Epic Agility

  • PWerken waar en wanneer je wilt
  • PImpact gaat boven uren
  • PJaarlijks teambuilding

 

Bij Epic Agility maken we onderscheid tussen een tweetal opties.
Kies de werkvorm die het beste bij je past

Werken
dat doe je in je eigen tijd dat doe je maar thuis

Werken vanuit huis of werken vanaf kantoor, beide heeft het zijn voor- en nadelen. Iedere persoon is anders en geen situatie is gelijk. Bij Epic Agility is het belangrijk dat we samen met Plezier en Passie werken aan onze doelen. Of dat nu thuis is of bij ons op kantoor, zolang we maar impact maken. 

Plezier

Bij Epic Agility gaat niet om waar of wanneer je werkt, zolang jij maar in staat bent om met plezier impact te maken.

Fulltime, parttime, anytime, no-time: alle werkvormen zijn bij ons bekend en we kiezen gezamenlijk een passende vorm, welke kan variëren per opdracht of per moment.

Wij vinden werken leuk, en successen (en failures!) vieren ook. Daarom organiseren wij ieder kwartaal een meetup om te kijken hoe de huidige opdrachten lopen en te kijken hoe we elkaar kunnen helpen en versterken.

Onze jaarlijkse rooftop BBQ bij onze oprichter Jeroen thuis is een ontspannen gelegenheid om te connecten met onze Epic coaches, office-helden en natuurlijk de andere associates.

Financiën

Epic Agility zorgt er voor dat je op opdracht blijft en gaat actief voor je op zoek naar een nieuwe klus als je lopende opdracht afloopt

Om het vinden, matchen, plaatsen en de administratie die daarvoor nodig is voor jou uit handen te nemen, vragen wij een vaste fee op het uurtarief. Wij zijn hierbij volkomen transparant naar zowel onze associates als opdrachtgevers.

Ook bieden wij jou een mooie vergoeding als jij op opdracht kansen ziet om nog meer impact te maken door extra coaching, workshops of (inhouse) trainingen van Epicagility.

Vacatures

Wij willen Epic Agility verder uitbouwen. Daarom zoeken wij collega’s die ondernemend en op een gelijkwaardige manier willen samenwerken, grote dromen hebben en elke dag een beetje beter willen worden.

Wil jij graag samenwerken om de werkende wereld te transformeren?

Vragen? Jeroen staat voor je klaar!

Herken jij jezelf in één van de bovenstaande profielen en wil jij graag samenwerken om de werkende wereld te transformeren? Laat ons dan weten wat je met ons wil bereiken, wij komen namelijk graag in contact met jou!