Werken bij

“Degene die gek genoeg zijn om te denken dat ze de wereld kunnen veranderen, zijn degene die dat ook doen.”

Epic Agility is

Ambitieus Jong Gefocust

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die passen bij onze filosofie en cultuur. Denk je dat jij ons team kan versterken met jouw skills en persoonlijkheid? Neem dan even contact met ons op om te sparren over de mogelijkheden. We kijken uit naar je komst!

Vaste dienst

Ben je op zoek naar zekerheid, maar wil je ook ondernemen en een uitdaging? Wij bieden je een fulltime dienstverband met een vast salaris. De secundaire voorwaarden zijn hierbij natuurlijk goed geregeld! Denk aan auto, laptop en telefoon.

Mid-Lance

Twijfel je over freelancen maar vind je sociale zekerheid en samenwerken met een gelijkgestemd team ook belangrijk? Hiervoor bieden wij een mid-lance constructie aan; fulltime in dienst, goede secundaire voorwaarden en meeprofiteren van de omzet die je per maand maakt. Het idee is dat je een lager basis salaris verdient en daarbovenop een variabel deel. Kortom, bij een mooie klus of training profiteer jij direct mee! Zoals het hoort natuurlijk!

Associate

Als zzp’er of bedrijf kun je gebruik maken van ons label en netwerk. We werken samen aan kennisontwikkeling en als de mogelijkheid bestaat, kunnen we elkaar vinden om samen de klantvraag te beantwoorden.

Vacatures

Wij willen Epic Agility verder uitbouwen. Daarom zoeken wij collega’s die ondernemend en op een gelijkwaardige manier willen samenwerken, grote dromen hebben en elke dag een beetje beter willen worden.

Wil jij graag samenwerken om de werkende wereld te transformeren?

Vragen? Jeroen staat voor je klaar!

Herken jij jezelf in één van de bovenstaande profielen en wil jij graag samenwerken om de werkende wereld te transformeren? Laat ons dan weten wat je met ons wil bereiken, wij komen namelijk graag in contact met jou!