Agile Coach

Epic Agile Coaches

Wij zijn een jong, groeiend en purpose gedreven consultancy bedrijf in Agile coaching en – training. Met onze werkwijze streven wij ernaar om de werkende wereld te transformeren omdat wij geloven dat zelforganisatie leidt tot meer passie, vrijheid en uiteindelijk betere resultaten.

Dit doen wij door de Agile transformatie vanaf het begin te borgen bij onze klanten. We helpen bedrijven met het opstarten van Agile teams aan het begin van de transformatie, maar ook verderop in het traject met leiderschapsontwikkeling en Agile volwassenheid.

Wat je krijgt

 • NGeld..
 • NEen groep Epic collega’s (ook wel epicianen genoemd)
 • NOpdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers
 • NEen gezonde verhouding tussen training en coaching
 • NOnbeperkte vakantiedagen
 • NMacbook, Iphone en milieubewust vervoer
 • NAandacht voor de mens
 • NBonus / winstdeling / participatie opties

Wat je brengt

 • NJe goede gedrag
 • NErvaring en jouw unieke super power
 • NDrive om impact te maken
 • NZo af en toe een training faciliteren
 • NEen duidelijke eigen mening

Een maand bij Epic Agility

Bij Epic Agility werken we Epic, dat zijn onze kernwaarden; plezier, net ff anders, overtreffend. Deze waarden vormen samen onze bedrijfscultuur en zijn onze compas voor de samenwerking en dienstverlening.

Met onze werkwijze streven wij ernaar om de Agile verandering vanaf het begin te borgen bij onze klanten. De belofte: wij maken of leveren de beste team coaches.

Je werkt bij ons een groot deel van de week op je ‘hoofd klus’. Maandag begeleidt je de standup up en je hebt voor de sprint wisseldag een Epic retro voorbereid. Het einde van de dag check je in bij je Epic team om de dag door te nemen en je hulpvraag te stellen voor morgen als je het MT mag meenemen bij je klant. Daarna bereid je je training van morgen nog even samen voor.

Je kijkt uit naar het einde van de week, want dan is het Epic Fridays en wil je graag werken aan het Q doel om de agile coach training te verbeteren, je werkt samen aan de ‘netwerk module’ van de training. Einde van de maand neem je met het hele team de maand resultaten door om daar weer van te leren. Het was een top maand zowel qua plezier, als resultaten!

Zo word je een Epic medewerker

 • NKennismaking Jeroen

  Je eerste kennismaking met Epic Agility is met oprichter en eigenaar Jeroen Molenaar. Hij heeft meer dan 15 jaar hands-on ervaring met het inrichten en begeleiden van Agile organisaties. Daarnaast is hij één van de vijf Certified Scrum Trainers in Nederland. Hij adviseert, coacht en traint teams van de werkvloer tot en met het senior management in agile werkstijlen en agile leiderschap.  

 • NLeer de coaches kennen

  Een van onze coaches neemt je mee in zijn ervaringen bij Epic Agility en verteld natuurlijk graag op welke wijze hij of zij impact maakt bij onze klanten, als teamcoach en/of trainer. Natuurlijk zijn zij ook nieuwsgierig naar jou, zowel op persoonlijk vlak als naar je werkervaring- en opgedane inzichten.

 • NEpic Friday meedraaien

  Je komt een middag ‘proeven’ op onze Epic Friday. Op deze manier leer jij het team kennen, en wij jou! We pakken samen werk op, en natuurlijk zijn we erg nieuwsgierig naar jouw superpower. Uiteraard sluiten we de dag af met een goede borrel.

 • NWe geven elkaar het "ja woord"

  We stellen een overeenkomst op met een voorstel voor (secundaire) arbeidsvoorwaarden. We houden van gelijkheid, transparantie en zeggen waar het op staat. Onze voorstellen zijn duidelijk, eenvoudig en gelijkwaardig.

 • NWe zoeken een passende opdracht

  Wij gaan samen met jou alvast op zoek naar een mooie opdracht die bij jou en jouw ambities past. Je wordt hierbij gekoppeld aan een van onze collega’s van onze backoffice, die je graag meeneemt in ons proces om tot een match te komen!

 • NStart van opdracht

  Het is zo ver, je kunt starten bij een opdrachtgever. Meestal is dit binnen enkele weken dat je start bij Epic Agility, soms zelf in je eerste week. Mocht je niet direct kunnen starten met een opdracht dan is dat ook geen probleem, dat lossen we samen op.

mouse-over voor meer informatie

Wat maakt ons Epic?

Iedere week zijn we met het hele team bezig om Epic nog iets meer Epic te maken. Epic zijn we samen!   

Samenwerken met Epic kan op meerdere manieren

Vaste dienst

Ben je op zoek naar zekerheid, maar wil je ook ondernemen en een uitdaging? Wij bieden je een fulltime dienstverband met een vast salaris. De secundaire voorwaarden zijn hierbij natuurlijk goed geregeld! Denk aan auto, laptop en telefoon.

Mid-Lance

Twijfel je over freelancen maar vind je sociale zekerheid en samenwerken met een gelijkgestemd team ook belangrijk? Hiervoor bieden wij een mid-lance constructie aan; fulltime in dienst, goede secundaire voorwaarden en meeprofiteren van de omzet die je per maand maakt. Het idee is dat je een lager basis salaris verdient en daarbovenop een variabel deel. Kortom, bij een mooie klus of training profiteer jij direct mee! Zoals het hoort natuurlijk!

Associate

Als zzp’er of bedrijf kun je gebruik maken van ons label en netwerk. We werken samen aan kennisontwikkeling en als de mogelijkheid bestaat, kunnen we elkaar vinden om samen de klantvraag te beantwoorden.

Vragen? Jeroen staat voor je klaar!

Herken jij jezelf in één van de bovenstaande profielen en wil jij graag samenwerken om de werkende wereld te transformeren? Laat ons dan weten wat je met ons wil bereiken, wij komen namelijk graag in contact met jou!