UPDATE: Lees hier de laatste informatie over trainingen en de maatregelen.

Agile Coach

Epic Agile Coaches

Wij zijn een jong, groeiend en purpose gedreven consultancy bedrijf in Agile coaching en – training. Met onze werkwijze streven wij ernaar om de werkende wereld te transformeren omdat wij geloven dat zelforganisatie leidt tot meer passie, vrijheid en uiteindelijk betere resultaten.

Dit doen wij door de Agile transformatie vanaf het begin te borgen bij onze klanten. We helpen bedrijven met het opstarten van Agile teams aan het begin van de transformatie, maar ook verderop in het traject met leiderschapsontwikkeling en Agile volwassenheid.

Om meer impact te maken zoeken wij nieuwe teamgenoten die enerzijds willen bouwen aan ons bedrijf, en anderzijds willen aansluiten bij onze purpose; de werkende wereld transformeren, elke dag een beetje beter.

Om onze klanten te kunnen helpen bij het ontwikkelen van een Agile mindset zijn wij dagelijks bezig om onszelf door te ontwikkelen. Vanuit onze purpose werken we bij Epic Agility samen op basis van waarden. Deze waarden vormen onze bedrijfscultuur en helpen ons bij het verbeteren van onze dienstverlening en onderlinge samenwerking.

Onze onderlinge samenwerking verbeteren wij door in een Daily Scrum de hoogtepunten en hulpvragen van die dag te delen met elkaar. Op Epic Fridays (elke vrijdagmiddag) werken we samen op kantoor aan onze (marketing)producten, trainingen. Elke maand sluiten we af met een Maandreview zodat we stil kunnen staan bij onze kwartaal doelen, verbeteringen en successen.

Kennis delen en ontwikkelen staat bij ons centraal, daarom organiseren wij regelmatig Meetups en kennisdeelavonden om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en te groeien als professional.

Zo word je een Epic medewerker

 • NKennismaking Jeroen

  Je eerste kennismaking met Epic Agility is met oprichter en eigenaar Jeroen Molenaar. Hij heeft meer dan 15 jaar hands-on ervaring met het inrichten en begeleiden van Agile organisaties. Daarnaast is hij één van de vijf Certified Scrum Trainers in Nederland. Hij adviseert, coacht en traint teams van de werkvloer tot en met het senior management in agile werkstijlen en agile leiderschap.  

 • NLeer de coaches kennen

  Een van onze coaches neemt je mee in zijn ervaringen bij Epic Agility en verteld natuurlijk graag op welke wijze hij of zij impact maakt bij onze klanten, als teamcoach en/of trainer. Natuurlijk zijn zij ook nieuwsgierig naar jou, zowel op persoonlijk vlak als naar je werkervaring- en opgedane inzichten.

 • NEpic Friday meedraaien

  Je komt een middag ‘proeven’ op onze Epic Friday. Op deze manier leer jij het team kennen, en wij jou! We pakken samen werk op, en natuurlijk zijn we erg nieuwsgierig naar jouw superpower. Uiteraard sluiten we de dag af met een goede borrel.

 • NWe geven elkaar het "ja woord"

  We stellen een overeenkomst op met een voorstel voor (secundaire) arbeidsvoorwaarden. We houden van gelijkheid, transparantie en zeggen waar het op staat. Onze voorstellen zijn duidelijk, eenvoudig en gelijkwaardig.

 • NWe zoeken een passende opdracht

  Wij gaan samen met jou alvast op zoek naar een mooie opdracht die bij jou en jouw ambities past. Je wordt hierbij gekoppeld aan een van onze collega’s van onze backoffice, die je graag meeneemt in ons proces om tot een match te komen!

 • NStart van opdracht

  Het is zo ver, je kunt starten bij een opdrachtgever. Meestal is dit binnen enkele weken dat je start bij Epic Agility, soms zelf in je eerste week. Mocht je niet direct kunnen starten met een opdracht dan is dat ook geen probleem, dat lossen we samen op.

mouse-over voor meer informatie

Wat maakt ons Epic?

Iedere week zijn we met het hele team bezig om Epic nog iets meer Epic te maken. Epic zijn we samen!   

Samenwerken met Epic kan op meerdere manieren

Vaste dienst

Ben je op zoek naar zekerheid, maar wil je ook ondernemen en een uitdaging? Wij bieden je een fulltime dienstverband met een vast salaris. De secundaire voorwaarden zijn hierbij natuurlijk goed geregeld! Denk aan auto, laptop en telefoon.

Mid-Lance

Twijfel je over freelancen maar vind je sociale zekerheid en samenwerken met een gelijkgestemd team ook belangrijk? Hiervoor bieden wij een mid-lance constructie aan; fulltime in dienst, goede secundaire voorwaarden en meeprofiteren van de omzet die je per maand maakt. Het idee is dat je een lager basis salaris verdient en daarbovenop een variabel deel. Kortom, bij een mooie klus of training profiteer jij direct mee! Zoals het hoort natuurlijk!

Associate

Als zzp’er of bedrijf kun je gebruik maken van ons label en netwerk. We werken samen aan kennisontwikkeling en als de mogelijkheid bestaat, kunnen we elkaar vinden om samen de klantvraag te beantwoorden.

Het profiel van een Epic Agile Coach

Wij willen Epic Agility verder uitbouwen. Daarom zoeken wij collega’s die ondernemend en op een gelijkwaardige manier willen samenwerken, grote dromen hebben en elke dag een beetje beter willen worden. Voorop staat dat je een Agile mindset hebt en dit ook kunt overbrengen op je collega’s en opdrachtgevers. Elke dag een beetje beter. Dit betekent dat je leergierig bent en dat je graag jouw kennis, ervaring en ontwikkelkansen deelt.

Om dagelijks impact te maken met onze dienstverlening zoeken wij mensen die ervaring hebben met Agile coaching en/of – training. In onze ogen zijn dit personen die zich T-shaped ontwikkeld hebben; Transitie of verander management is jouw kwaliteit en je bent op de hoogte van het gehele Agile spectrum; Scrum, Kanban, Lean, etc. Jouw coaching vaardigheden helpen de teams om te groeien in de nieuwe manier van samenwerken en bij het behalen van hun doelen.

Vragen? Jeroen staat voor je klaar!

Herken jij jezelf in één van de bovenstaande profielen en wil jij graag samenwerken om de werkende wereld te transformeren? Laat ons dan weten wat je met ons wil bereiken, wij komen namelijk graag in contact met jou!