Agile Coach

Wij zijn een jong, groeiend en purpose gedreven consultancy bedrijf in Agile coaching en – training. Met onze werkwijze streven wij ernaar om de werkende wereld te transformeren omdat wij geloven dat zelforganisatie leidt tot meer passie, vrijheid en uiteindelijk betere resultaten.

Dit doen wij door de Agile transformatie vanaf het begin te borgen bij onze klanten. We helpen bedrijven met het opstarten van Agile teams aan het begin van de transformatie, maar ook verderop in het traject met leiderschapsontwikkeling en Agile volwassenheid.

Inmiddels hebben we al een aantal mooie trajecten afgerond bij diverse opdrachtgevers, maar we zijn nog niet klaar! Om meer impact te maken zoeken wij nieuwe teamgenoten die enerzijds willen bouwen aan ons bedrijf, en anderzijds willen aansluiten bij onze purpose; de werkende wereld transformeren, elke dag een beetje beter.

Om onze klanten te kunnen helpen bij het ontwikkelen van een Agile mindset zijn wij dagelijks bezig om ons eigen bedrijf op een Agile manier door te ontwikkelen. Vanuit onze purpose werken we bij Epic Agility samen op basis van waarden. Deze waarden vormen onze bedrijfscultuur en helpen ons bij het verbeteren van onze dienstverlening en onderlinge samenwerking.

Onze onderlinge samenwerking verbeteren wij door in een Daily Scrum de hoogtepunten en hulpvragen van die dag te delen met elkaar. Op Epic Fridays (elke vrijdagmiddag) werken we samen op kantoor aan onze (marketing)producten, trainingen of materialen, en elke maand sluiten we af met een Maandreview zodat we stil kunnen staan bij onze kwartaal doelen, verbeteringen en successen.

Kennis delen en ontwikkelen staat bij ons centraal, daarom organiseren wij regelmatig Meetups en kennisdeelavonden om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en te groeien als professional.

Wat maakt ons Epic?

Iedere week zijn we met het hele team bezig om Epic nog iets meer Epic te maken. Epic zijn we samen!   

Samenwerken met Epic kan op meerdere manieren

Vaste dienst

Ben je op zoek naar zekerheid, maar wil je ook ondernemen en een uitdaging? Wij bieden je een fulltime dienstverband met een vast salaris. De secundaire voorwaarden zijn hierbij natuurlijk goed geregeld! Denk aan auto, laptop en telefoon.

Mid-Lance

Twijfel je over freelancen maar vind je sociale zekerheid en samenwerken met een gelijkgestemd team ook belangrijk? Hiervoor bieden wij een mid-lance constructie aan; fulltime in dienst, goede secundaire voorwaarden en meeprofiteren van de omzet die je per maand maakt. Het idee is dat je een lager basis salaris verdient en daarbovenop een variabel deel. Kortom, bij een mooie klus of training profiteer jij direct mee! Zoals het hoort natuurlijk!

Associate

Als zzp’er of bedrijf kun je gebruik maken van ons label en netwerk. We werken samen aan kennisontwikkeling en als de mogelijkheid bestaat, kunnen we elkaar vinden om samen de klantvraag te beantwoorden.

Het profiel van een Epiciaan

Wij willen Epic Agility verder uitbouwen. Daarom zoeken wij collega’s die ondernemend en op een gelijkwaardige manier willen samenwerken, grote dromen hebben en elke dag een beetje beter willen worden. Voorop staat dat je een Agile mindset hebt en dit ook kunt overbrengen op je collega’s en opdrachtgevers. Elke dag een beetje beter. Dit betekent dat je leergierig bent en dat je graag jouw kennis, ervaring en ontwikkelkansen deelt.

Om dagelijks impact te maken met onze dienstverlening zoeken wij mensen die ervaring hebben met Agile coaching en/of – training. In onze ogen zijn dit personen die zich T-shaped ontwikkeld hebben; Transitie of verander management is jouw kwaliteit en je bent op de hoogte van het gehele Agile spectrum; Scrum, Kanban, Lean, etc. Jouw coaching vaardigheden helpen de teams om te groeien in de nieuwe manier van samenwerken en bij het behalen van hun doelen.

Vragen? Jeroen staat voor je klaar!

Herken jij jezelf in één van de bovenstaande profielen en wil jij graag samenwerken om de werkende wereld te transformeren? Laat ons dan weten wat je met ons wil bereiken, wij komen namelijk graag in contact met jou!