Epic Agility is een ambitieus, jong bedrijf. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die passen bij onze filosofie en cultuur. Denk je dat jij ons team kan versterken met jouw skills en persoonlijkheid, neem dan direct contact met ons op om een gesprek aan te gaan.

Vaste dienst


Ben je op zoek naar zekerheid, maar wil je ook ondernemen en uitdaging? Wij bieden dan een fulltime dienstverband met een vast salaris. De secundaire voorwaarden zijn hierbij natuurlijk goed geregeld (Auto, laptop, telefoon).

Mid-lance


Twijfel je over freelancen maar vind je sociale zekerheid en samenwerken met een gelijkgestemd team ook belangrijk? Hiervoor bieden wij een mid-lance constructie aan; fulltime in dienst, goede secundaire voorwaarden en meeprofiteren van de omzet die je per maand maakt. Het idee is dat je een lager basis salaris verdient en daarbovenop een variabele deel. Kortom, bij een mooie klus of training profiteer jij direct mee!

Flexibele schil


Als zzp’er of bedrijf kun je gebruik maken van ons label en netwerk. We werken samen aan kennisontwikkeling en als de mogelijkheid bestaat kunnen we elkaar vinden om aan de klantvraag te voldoen.

Vacatures


Agile Coach

Wij willen Epic Agility verder uitbouwen. Daarom zoeken wij collega’s die ondernemend en op een gelijkwaardige manier willen samenwerken, grote dromen hebben en elke dag een beetje beter willen worden.

Meer lezen

Open Sollicitatie


* = verplicht