EPIC AGILITY

Wij zijn een jong, groeiend en purpose gedreven consultancy bedrijf in Agile coaching en –training. Wij brengen business agility, omdat wij geloven dat je de beste resultaten haalt als iedereen met passie en vrijheid werkt. Hiervoor leveren wij de beste team coaches om onze klanten te helpen versnellen en verbeteren.

Inmiddels hebben we al vele mooie trajecten afgerond bij diverse opdrachtgevers, maar we zijn nog niet klaar! Om meer impact te maken zoeken wij een Account Director die wil bouwen aan de groei en ontwikkeling van ons bedrijf, gedreven door onze purpose; De werkende wereld elke dag een beetje beter maken!

 

Het profiel van een collega

Als account director en business partner verkoop je de diensten van Epic Agility, en onderhoud jij onze klantrelaties. Transitie en verander management is voor jou bekend terrein en je bent op de hoogte van het gehele Agile spectrum zoals Scrum, Kanban en Lean. Je voelt je aangetrokken om op strategisch niveau mee te denken over de uitdagingen die de klant heeft en krijgt, en vertaalt dit naar kansen voor Epic Agility om hierbij de juiste ondersteuning te bieden.

Ons netwerk van klanten en cursisten blijft groeien en vraagt om de juiste aandacht. Door middel van klantenbinding bestendig en breid jij ons bestaande netwerk uit. Daarnaast ben je bezig met marktonderzoek, concurrentieanalyse en houd jij de kansen en veranderingen op de markt in de gaten.

Jij blinkt uit op de volgende zaken:

  • In kaart brengen van klantbehoeften en herkennen van verkoopmogelijkheden
  • Een relatie opbouwen met onze opdrachtgevers, zodat jij in staat bent de meerwaarde van onze diensten uit te leggen
  • Met focus werken, cijfers weten te interpreteren en hierop kunnen sturen
  • Afsluiten en beheren van klantencontracten, op een bevlogen en empathische wijze
  • Nieuwsgierigheid naar de ontwikkeling van onze diensten en de bereidheid om je daarin te verdiepen, mede om de vertaling te maken naar potentiële opdrachtgevers
  • Met inzet van creativiteit mede initiëren en uitvoeren van verbeteracties op het gebied van Marketing en Sales.
  • Het plannen van afspraken met klanten o.a. door middel van koude acquisitie (telefonische verkoop, social media, e-mailcampagnes)

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij graag de werkende wereld elke dag een beetje beter maken? Laat ons dan weten wat je met ons wil bereiken, wij komen graag in contact met jou!

Het team van Epic Agility

Vaste dienst


Ben je op zoek naar zekerheid, maar wil je ook ondernemen en een uitdaging? Wij bieden je een fulltime dienstverband met een vast salaris. De secundaire voorwaarden zijn hierbij natuurlijk goed geregeld! Denk aan auto, laptop en telefoon.

Mid-lance


Twijfel je over freelancen maar vind je sociale zekerheid en samenwerken met een gelijkgestemd team ook belangrijk? Hiervoor bieden wij een mid-lance constructie aan; fulltime in dienst, goede secundaire voorwaarden en meeprofiteren van de omzet die je per maand maakt. Het idee is dat je een lager basis salaris verdient en daarbovenop een variabel deel. Kortom, bij een mooie klus of training profiteer jij direct mee! Zoals het hoort natuurlijk!

Flexibele schil


Als zzp’er of bedrijf kun je gebruik maken van ons label en netwerk. We werken samen aan kennisontwikkeling en als de mogelijkheid bestaat, kunnen we elkaar vinden om samen de klantvraag te beantwoorden.

* = verplicht