Een maand bij Epic Agility

Vanuit ons doel om elke dag een beetje beter te maken, werken we bij Epic Agility samen op basis van waarden. Deze waarden vormen samen onze bedrijfscultuur en helpen ons bij het verbeteren van onze dienstverlening en onderlinge samenwerking. Met onze werkwijze streven wij er naar om de Agile verandering vanaf het begin te borgen bij onze klanten. Dit doen wij met een combinatie van Agile coaching en – training. We helpen bedrijven met het opstarten van Scrum teams aan het begin van de verandering, maar ook verderop in het traject met leiderschapsontwikkeling en Agile volwassenheid.

Om onze klanten te kunnen helpen bij het ontwikkelen van een Agile mindset zijn wij dagelijks bezig om ons eigen bedrijf op een Agile manier door te ontwikkelen. Onze onderlinge samenwerking verbeteren wij door in een Daily Scrum de hoogtepunten en hulpvragen van die dag te delen met elkaar. Op Epic Fridays (elke vrijdagmiddag) werken we samen op kantoor aan onze (marketing)producten, trainingen of materialen, en elke maand sluiten we af met een Maandreview zodat we stil kunnen staan bij verbeteringen en successen. Wij willen Epic Agility verder uitbouwen. Daarom zoeken wij collega’s die op een gelijkwaardige manier willen samenwerken en uitdaging zien in het verder opbouwen van ons bedrijf.

Het profiel van een collega

Wij zijn een team van consultants, werkzaam voor verschillende opdrachtgevers en daarbij organiseren wij meerdere trainingen per maand. Daar komt een hoop bij kijken en daarom hebben wij jou nodig! Jij kan ons helpen door overzicht en orde te scheppen in onze agenda’s en administratie, zodat we op de meest effectieve manier samen kunnen werken aan het realiseren van onze purpose en visie.

Voorop staat dat je kan inspelen op verandering, zoals je kan verwachten bij een startend bedrijf. Je bent zelfstartend met het organiseren, plannen en structureren van onze werkzaamheden rondom trainingen en consultancy-opdrachten. Act first, apologize later.  Ons kantoor is jouw domein en jouw hospitality kwaliteiten zorgen voor een glimlach, zowel bij jou als bij de klant.

Voor deze functie kun je denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Afhandelen van inkomende en uitgaande communicatie
  • Verwerken van inschrijvingen en nazorg
  • Hospitality rondom trainingen en klantbezoek
  • Debiteuren/Crediteuren administratie
  • Agenda beheer en administratie
  • Aanspreekpunt voor collega’s en klanten
  • Pre’s: Recruitment en/of online marketing ervaring

Werktijden, – dagen en contractvorm zijn bespreekbaar.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij graag samenwerken aan de ontwikkeling van ons bedrijf? Laat ons dan weten dat je geïnteresseerd bent en deel met ons wat je zou willen bereiken bij Epic Agility. Wij staan altijd open voor een gesprek!

* = verplicht